Valplakat och exponeringar i kanalplast - Dipack®

Dipack® korrugerad plast ark Valplakat och exponeringar i kanalplast - Dipack® Valplakat och exponeringar i kanalplast - Dipack®  

Användning:

Dipack® kanalplast är väl lämpad för valplakat och annan exponering. Plattorna i kanalplast levereras coronabehandlade, vilket gör det lätt att trycka direkt på plattorna. Plasten är idealisk att trycka på och väl lämpad för såväl flexotryk som serigrafiskt tryck. Startkostnaderna i förbindelse med stans och tryckning är förhållandevis låga och kanalstrukturen gör plasten lätt att vika och forma till skyltar. Genom att använda plattor i kanalplast får du en mycket hållbar lösning som inte påverkas av fukt. Valplakaten skadas inte av väder och vind.

Specifikationer:

Dipack® kanalplast är tillverkad av 100 % ren, ny polypropylen eller återvinningsbar plast. Materialets uppbyggnad kombinerar hög styrka med låg vikt. Kanalplattorna är därför enkla att transportera och hänga upp och kan återanvändas flera gånger. Dipack® levereras som ark efter kundens önskemål, med eller utan tryck. Kanalplasten finns i alle RAL-färger i följande mått och vikt:

 • Vikt i gram: 240-2000 g/m2
 • Tjocklek: 1,8 - 10,0 mm
 • Arklängd: 300-6000 mm
 • Arkbredd: 400-2400 mm
 • Tryckmöjligheter: Flexotryk eller serigrafiskt tryck
 • Coronabehandlad
 • Plakaten kan levereras med utstansade hål för upphängning

Detaljer:

Dipack® materialet kan stansas ut efter kundens syfte, ex. exponeringar, valplakat, cirkusplakat, butiksinventarier, skyltar, broschyrer och skydd till tidskrifter.

Tillbehör:

Kanalplastplattor finns också som halvfabrikat för vidare bearbetning eller som färdig lösning. Olitec trycker och tillverkar också den färdiga lösningen om kunden önskar.

Fördelar:

Det finns många fördelar med att använda Dipack® kanalplast till valplakat och säljexponeringar. Materialet är vattenavvisande, vilket är lämpligt när plakat och skyltar ska hänga utomhus. Det vattenavvisande materialet är väl lämpat för säljexponering i detaljhandel eftersom det är mycket hållbart och inte skadas av vatten när man tvättar av golven i butiken. Dipack® kan återanvändas eftersom plasten har en hög slit- och rivstyrka. Bland andra fördelar kan också nämnas:

 • Väderbeständig
 • Opåverkad av fukt
 • Längre hållbarhet
 • Idealisk för både fler- och engångsbruk
 • Tål förvaring utomhus
 • Hög riv- och slitstyrka
 • Tål temperaturer från -20oC till +80oC
 • Text och logotyp kan tryckas på plasten
 • Skonsam mot miljön

Logistik:

Dipack® kanalplast levereras efter kundspecifika mått, så de är lätta att hantera i tryck- och stansmaskiner. Kanalplasten levereras på stapelbara pallar som är 1200 mm höga. Kanalplasten har en låg vikt och kan därmed hanteras manuellt och enkelt av en person. Materialet har också fördelen att det inte suger fukt och därmed kan lagerhållas en längre tid utan att missta styrka och hållbarhet.

Miljö:

Tillverkad av 100 % miljövänlig och återanvändbar plast. Kan återanvändas eller slängas i allmän avfallshantering för plast. Innehåller inga metaller eller hälsovådliga ämnen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN