Industriförpackningar till produktion

Stor erfarenhet

Hos Olitec A/S så har vi stor erfarenhet med att leverera förpackningslösningar till produktionsindustrin. Vi har ett brett utval av produkter som är optimerat till att lösa de flesta förpackningskrav i denna bransch. På denna sida har vi samlat några utvalda produkter.

Transportskydd

I förbindelse med transport av metalplattor och profiler är Dipack® det optimala valet. Det är ett lättviktsmaterial som skyddar mot repor, fukt etc. under transport. Vi kan även leverera VCI skydd i denna förbindelse.

Plastlådor till alla ändamål

När något ska packas är vi ledande inom produktion och leverans av plastlådor i alla stolekar och till alla ändamål. Våra Dipack® plastlådor/plastkassar används bl.a av Siemens GmbH. Deras höga krav till förpackningarna löstes med våra produkter från Olitec A/S.

Danmarks största utval av plastpallar

Plastpallar är idag mycket utbrett inom produktionsindustrin både i Danmark och i resten av världen. Oavsett om det gäller lager, high-rack, transport eller bara förvaring i produktionen, så är plastpallar ofta mycket lättare, bättre och billigare att använda än träpallar. En av fördelarna är deras naturliga resistens mot olja, vatten flisor etc. Dessutom så är det möjligt att få plastpallar som är livsmedelsgodkända.

Kontakt oss

Kontakta oss för att få ytterliggare information omkring våra produkter till produktindustrin.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN