IBC container/ IBC-behållare - Olicon® SL

IBC container/ IBC-behållare - Olicon® SL

Säker transport av livsmedel och kemiska vätskor. Levereras med UN- eller livsmedelsgodkännande i 600, 800 eller 1000 liter och på plastpall. Kan även fås med konduktiv behållare. Livsmedelsgodkända behållare fås med större påfyllningsöppning på respektive 225 eller 400 mm. Kan staplas både tomma och fyllda.

Hopper palltank/vätskecontainer - Promens

Hopper palltank/vätskecontainer - Promens

Promens Hopper palltank är det perfekta förvarings- och transportsystemet till bulkpulver, granulerade ingredienser och tabletter. Produktionstekniken gör dem extra robusta under förväntad livslängd. Behållarna tillverkas i LLDPE-plast, som är godkänd för förvaring och transport av de flesta livsmedel och kemikalier. Tål fukt, frost, olja och syror.

Runda IBC container / IBC-behållare - Olicon® RP

Runda IBC container / IBC-behållare - Olicon® RP

IBC container / behållare i helstöpt plast för kemiska vätskor, livsmedel, medicin osv. Säker transport, förvaring och blandning av flytande gods. Fås i 2 storlekar: 400 L och 1000 L. Alla IBC containers/behållare har avtagbart lock och kan hanteras med pallyftare eller truck. Idealisk för transport mellan leverantörer och produktion. Under tom transport kan 5 tankar staplas inuti varandra.

Palltank/vätskecontainer - Promens

Palltank/vätskecontainer - Promens

Promens palltank används för lagring och transport av flytande ämnen. Tillverkningstekniken gör dem särskilt robusta, och de har lång förväntad livslängd. Behållarna är tillverkade i LDPE-plast som är godkänd för förvaring och transport av de flesta livsmedel och kemikalier. De är producerade med inspektionsbrunn och utsparning. Kan förses med olika tillbehör. Tål fukt, frost, oljor och syror.

IBC container/IBC-behållare - Olicon® TR-GR

IBC container/IBC-behållare - Olicon® TR-GR

IBC container i helplast lämpliga för frätande miljöer eller livsmedel. Säker transport och förvaring av livsmedel och kemiska vätskor. Levereras med eller utan FN-godkännande. Finns även som konduktiv behållare till lättantändliga vätskor och elektroniska kemikalier. Fås även utan bottenventil, varigenom det uppnås en dubbel tank säkerhet.

Olicon RS konisk bund NY 500x400

Konisk IBC container/IBC-behållare - Olicon® RS-C

För förvaring och transport av livsmedel, läkemedel och kemiska vätskor. Levereras med en fyllöppning på 400 mm. RS-C har en konisk botten för vertikal tömning och stapelbar konstruktion, som minskar fraktkostnaderna och utrymme på lagret.

Stora förvaringstankar - Promens

Stora förvaringstankar - Promens

Promens förvaringstankar är rotationsgjutna och har därför inga kanter. Tillverkningstekniken gör dem särskilt robusta under sin förväntade livslängd. Behållarna är tillverkade i LLDPE-plast, och är godkända för förvaring av de flesta kemikalier. Materialet är också godkänt för direktkontakt med livsmedel. Hela och släta ytor gör dem lätta att rengöra. De är också vanligt förekommande och väl lämpade för att integrera i tillverkning och i framställning och förvaring inom livsmedels- och läkemedelstillverkning.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN