Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport

Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport

Användning av Cargosorb® fuktpåse med torkmedel

Cargosorb® är ett torkmedel placerat i en fuktpåse och används särskilt till containertransport eftersom torkmedlet är särskilt utvecklat för denna typ av transport. Fuktpåsen runt torkmedlet är utrustat med en praktisk upphängningskrok, som gör att dessa fuktpåsar kan placeras optimalt i den korrugerade ytan på en standardcontainer.

Cargosorb® fuktpåsar är testade under extrema förhållanden i en klimatkammare i det internationellt certifierade laboratoriet BFSV/D-Hamburg. Kapacitetsresultaten för Cargosorb® torkmedel var överlägsna alla andra liknande produkter (fuktpåsar) med torkmedel. Cargosorb® fuktpåsar med torkmedel har en folietäckt baksida, som är helt tätslutande och förhindrar utbredning av fukt från fuktpåsen. Därför kan dessa fuktpåsar läggas direkt ovanpå en produkt i containern och därmed uppnås en optimal effekt av detta torkmedel.

Fördelar med användning av Cargosorb® torkmedel

Cargosorb® torkmedel är speciellt utvecklat för bruk vid transport i stängda containers, både i förhållande till design och användning. Det resulterar i att man uppnår följande fördelar genom att använda Cargosorb® torkmedel jämfört med liknande produkter:

  • Besparande - Hög absorptionskapacitet per fuktpåse
  • Lätt hantering - Packa, häng upp, färdig
  • Stor säkerhet - Mycket stabil krok för upphängning, vätskan är bunden inuti
  • Universalbruk - Upphängning är möjlig men är inte en nödvändighet

Särskilda egenskaper

Cargosorb® torkmedel i fuktpåse är utrustad med en tätslutande folie på baksidan, som motverkar diffusion av vätska från påsen. Detta är en unik egenskap jämfört med andra torkmedelsprodukter, vilket också gör det möjligt att placera fuktpåsen direkt ovanför lasten.

Den överlägsna prestandan hos Cargosorb® fuktpåsar beror i huvudsak på den unika kombinationen av calciumklorid (CaCl2) och modierad stärkelse. Denna kombination gör att torkmedlet absorberar och binder all fukt så att det inte kan lämna fuktpåsen igen.

Certifierat torkmedel

Cargosorb® fuktpåsar är testade under extrema förhållanden i det internationalt certifierade laboratoriet BFSV/D-Hamburg. Följande diagram visar den absoluta vattenabsorptionen över tid och visar att Cargosorb® torkmedel är överlägset alla liknande produkter.

Cargosorb® tørremiddel under test

Enkel användning

Cargosorb® fugtposer - Pak ud Cargosorb® tørremiddel - Hæng op Cargosorb® fugtposer - Klistr fast Cargosorb® tørremiddel - Færdig

Cargosorb® fuktpåsar är så enkla och snabba att använda att du kan säkra din last varje gång.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN