Kindry® - Torkpåsar för långvarig containertransport

Kindry® - Torkpåsar för långvarig containertransport

Kindry® torkpåsar skyddar emballerade produkter mot korrosion under transport och förvaring enligt DIN 55.473. Kindry® torkpåsar är speciellt utvecklade för långa transporter och långvarig förvaring eftersom de har en mycket hög fuktuppsugningsförmåga. Som huvudsaklig beståndsdel består dessa torkpåsar av den naturliga produkten bentonit (lera), som är ett livsmedelsgodkänt material. DIN-uppfyllelsen säkerställer också att dessa torkpåsar är miljövänliga.

Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport

Cargosorb® - torkmedel i fuktpåse till containertransport

Detta torkmedel är utvecklat särskilt för containertransport och torkmedlet motverkar att det uppstår skador i samband med t.ex. containerregn. Cargosorb® fuktpåsar är utrustade med en stark krok för lätt och snabb upphängning i containern. Dessa fuktpåsar har folie på baksidan som inkapslar torkmedlet och motverkar utbredning av fukt i containern, så fuktpåsen kan placeras direkt på produkten.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN