Termolåda Thermoli® Delta

Termolåda Thermoli® Delta

Välisolerande lådor för alla typer av temperaturkänsliga varor och livsmedel, inklusive slakt- och mejeriprodukter, färdigrätter, fisk, frukt, grönsaker och läkemedel. Serien har ett extra plastinlägg som skonar lådans inre och garanterar optimal hygien. Dessutom förhindrar den extra patenterade ytan bakterier och bildandet av bakterier i lådans yta. Uppfyller HACCP standard.

Termoboks - Thermoli® CM

Termobox - Thermoli® CM

Välisolerande boxar lämpliga för transport och förvaring av temperaturkänsliga varor och livsmedel. Tillverkade av livsmedelsgodkänd plast enbart med släta ytor, vilket förenklar rengöring. Isoleringsboxarna är tillverkade med dubbla väggar, vilket förhöjer isoleringsförmågan. Hålrummet är fyllt med polyrethanskum.

Termokasse - Thermoli® Basta

Termolåda Thermoli® Basta

Välisolerande lådor för alla typer av temperaturkänsliga varor och livsmedel, inklusive slakt- och mejeriprodukter, färdigrätter, fisk, frukt, grönsaker, läkemedel osv. Serien har ett extra plastinlägg som skonar lådans inre och garanterar optimal hygien. Dessutom förhindrar den extra patenterade ytan bakterier och bildandet av bakterier i lådans yta. Uppfyller HACCP standard

Termolåda Thermoli® Delta

Termotäcken - Thermoli® CP

Transportskydd för alla typer av temperaturkänsliga varor och livsmedel. Används vid bil-, flyg, och sjöfrakt. Är också idealisk till förvaring av produkter som inte tål frost eller för mycket värme samt i produktioner som använder temperaturkänsliga ingredienser. Skräddarsys enligt kundens önskemål i alla dimensioner. Kan även fås som värmetäcke.

Termolåda - Thermoli® Flip-box Universal

Termolåda - Thermoli® Flip-box Universal

Fällbara termolådor för hela industrin. Idealisk för såväl elektriska komponenter som farmaceutiska produkter och livsmedel. Möjligheterna är många. Termolådorna är stapelbara för lättare transport och förvaring. Platsbesparande vid tom förvaring. Framställs i rent EPP material, men kan också framställas i ESD material. Uppfyller HACCP standard och är LGA testat.

Fryspall mellanlägg - Olicon® PA

Fryspall mellanlägg - Olicon® PA

Tidsbesparande nedfrysning och upptining av kött, grönsaker, fisk osv. Snabb infrysning och upptining av frysta livsmedel för optimal livsmedelskvalitet. Den öppna designen tillåter hög genomströmning mellan kartong botten och toppen, vilket minskar tiden för nedkylning och uppvärmning avsevärt. Konstruktionen säkerställer, att eventuellt vatten helt obehindrat avleds och inte uppsamlas.

flip-box-classic-gul

Termolåda - Thermoli® Flip-box

Vikbara termolådor för optimal säkerhet, transport och förvaring av alla typer av temperaturkänsliga produkter. Lådorna är staplingsbara vilket förenklar transport och förvaring. Platsbesparande vid tom förvaring. Tillverkade i rent EPP material. Uppfyller HACCP-standard och är LGA testade.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN