Rostskyddande emballage - Dirust® VCI

Rostskyddande emballage - Dirust® VCI Rostskyddande emballage - Dirust® VCI Rostskyddande emballage - Dirust® VCI Rostskyddande emballage - Dirust® VCI

Specifikationer:

Typ nr.VCI produkttypLeveras som
PF Plastfilm Rullar, plattor
PF-S Sträckfilm Rullar
PA Papper Rullar och plattor
PV Plastväv Rullar och plattor
PV-PA Papper med plastväv-förstärkning Rullar och plattor
CP Kanalplast, plast well Lådor och plattor
CC Kanalpapp, wellpapp Lådor och plattor/td>
OL Olja Vätska

 

Användning:


VCI är en förkortning för ”Volatile Corrosion Inhibitor” och översätts till ”Flyktigt rostskydd”. Dirust® VCI avsöndrar ett ämne som lägger sig som en tunn, jämn och osynlig film/lager vilket förebygger rost och korrosion i upp till 2 år. Dirust® VCI är en kostnadseffektiv metod, som används på alla typer av järn, stål legeringar, krom, aluminium, nickel, koppar och behandlade ytor. Dessutom innehåller det varken nitrat eller andra skadliga kemikalier.

Fördelar:

Kostnadseffektiv: Sparar tid och arbetskraft::

A)

B)

Kräver ingen förbehandling av maskiner, komponenter och andra produkter som ska skyddas.

Avtorkning och avfettning är inte nödvändigt. Ingen extra kostnad för bortskaffning av avfall när produkterna kan återanvändas och kan kasseras som vanligt plast och papper.

Skyddar alla typer av metaller: Användbar på alla typer av järn, stål, legeringar, krom, aluminium, nickel, koppar och behandlade ytor.
Kan öppnas och stängas igen: Dirust® VCI emballaget kan öppnas och stängas igen utan att rostskyddet påverkas. Emballaget kan därför användas under transport mellan flera underleverantörer eller kontroller.
Snabbt och enkelt: Kräver inte special utrustning och är lätt att använda..
Effektivt: Garanterar 100 % rostskydd överallt på produkten, även i fördjupningar och andra svårtillgängliga ställen. Kan återanvändas i upp till 2 år.
Miljö: Dirust® VCI innehåller inga hälsoskadliga ämnen och är anpassad till de europeiska kraven på återvinning och arbetsmiljö. Innehåller inga nitrater eller andra skadliga kemikalier och bortskaffas utan att skada miljön.

Detaljer:

I detta avsnitt kan du läsa mer detaljerat om varje typ av Dirust® produkter.

Plastfilm – rullar, plattor, höljen och påsar

Dirust® VCI rostskyddande plastfilm kan användas till alla typer av metaller och ger ett utmärkt skydd mot korrosion av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Levereras som plastfilm, sträckfilm, plattor, höljen och påsar. Används utan avtorkning och avfettning av den förpackade produkten. En 100 % plastlösning, dammfri och helt okänslig för smörjolja, vatten, osv. Kan fås i olika typer, vikter, färger m.m. Kan återanvändas i upp till 2 år. Kan också fås med kundlogga vid större beställningar.

Papper – rullar och plattor

Dirust® VCI rostskyddande papper används för alla typer av metaller och ger ett utmärkt skydd mot korrosion av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Papperet smittar inte av och kan tillämpas direkt utan avtorkning eller avfettning av den förpackade produkten. Kan fås som vanligt papper eller crepe mönster i olika gramvikter. Kan också fås med tryckt kundlogga vid större beställningar.

Plastväv – rullar och plattor

Dirust® VCI rostskyddande plastväv tillämpas när det krävs extra hög riv- och genombrottsstyrka. Lämplig för alla typer av metaller och ger ett utmärkt rostskydd av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Kan fås som plastfilm, sträckfilm, plattor, höljen och påsar. Används utan avtorkning och avfettning av den förpackade produkten. En 100 % plastlösning, dammfri och helt okänslig för olja, vatten, osv. Finns i olika typer och vikter. Kan återanvändas i upp till 2 år. Kan också fås med tryckt kundlogga vid större beställningar.

Papper med förstärkt plastväv – rullar och plattor

Dirust® VCI rostskyddande papper med förstärkning av vävd plast. Används när det krävs extra hör riv- och genombrotts styrka i kombination med papperets egenskaper på en sida. Lämplig för alla typer av metaller och ger ett utmärkt rostskydd av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Kan användas utan avtorkning eller avfettning av den förpackade produkten. Kan fås i olika typer och gramvikter. Kan återanvändas i upp till 2 år. Fås också med kundlogga vid större beställningar.

Kanalplast, plast well – lådor, fackinreden och plattor

Dirust® VCI rostskydd kan även fås i Diplast® plastmaterial (se även de andra produkterna Dipack® plastlådor och backar i specialmått och Dipack® och Fullpack fackinreden) Levereras som plattor, fackinreden eller hela lådor med skräddarsydda mått och oftast för flergångsbruk. Materialet är relativt styvt med en hög riv- och genombrottsstyrka. Stötdämpande egenskaper erhålls via materialets kanalstruktur. Lämplig för alla typer av metaller och ger ett utmärkt rostskydd av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Levereras som plastfilm, sträckfilm, ark, hölje och påse. Kan användas utan avtorkning och avfettning av den förpackade produkten. En 100 % plast lösning, dammfri, och helt okänslig för smörjolja, vatten, osv. Kan fås i olika typer och gramvikter. Kan också fås med tryckt kundlogga vid större beställningar.

Kanalpapp, wellpapp fackinreden och plattor

Dirust® VCI rostskydd finn också i wellpapp. Levereras som ark, fackinreden eller hela lådor med skräddarsydda mått. Den har stötdämpande egenskaper. Lämplig för alla typer av metaller och ger ett utmärkt rostskydd av torra eller oljade metaller under förvaring, bil- och sjötransport. Kan fås i olika typer, storlekar och gramvikter. Kan återanvändas i upp till 2 år. Kan också fås med tryckt kundlogga vid större beställningar.

Olja – flytande

Dirust® rostskydd kan också uppnås vid användning av en oljebaserad produkt. Lämplig för alla typer av metaller.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN