Rostskyddande emballage - Dirust® VCI

Rostskyddande emballage - Dirust® VCI

VCI är en förkortning för ”Volatile Corrosion Inhibitor” och översätts till ”Flyktigt rostskydd”. Dirust® VCI kan levereras som papp, plastfilm och påsar. Dirust® VCI avsöndrar ett ämne som lägger sig som en tunn, jämn och osynlig film/lager vilket förebygger rost och korrosion i upp till 2 år. Dirust® VCI är en kostnadseffektiv metod, som kan användas på alla typer av järn, stål legeringar, krom, aluminium, nickel, koppar och behandlade ytor.

VCI rustbeskyttelse

VCI rustbeskyttelse

VCI består af organiska ämnen som mycket långsamt förångar och som skapar ett supertunt, kristallager på alla komponentens metallytor - utvändiga som invändiga. Det skyddande lagret, som endast är några få my tjockt, förhindrar den växelverkan som annars skulle uppstått mellan luftens syre och atmosfärens fuktighet med metallens yta.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN