Thorpal® Shuttle - Multipall

Thorpal® Shuttle - Multipall Thorpal® Shuttle - Multipall Thorpal® Shuttle - Multipall Thorpal® Shuttle - Multipall

Användning:

Thorpal® Shuttle Multipall är en lösning för transportband och förvaring av pallar i höglagrings hyllor. Automatiserade pallhyllsystem kräver att pallar har en hög grad av enhetlighet i storlek och stabilitet. Thorpal® Shuttle Multi-pall kan användas för alla typer av pallar – redan använda, nya, trä, plast, aluminium osv. – Med hjälp av ett s.k. ”piggyback” system transporteras pallgodset på ett säkert sätt via det automatiserade pall transportsystemet. Defekta pallar identifieras automatiskt med hjälp av sensorer innan de skapar problem. Därefter lastas de automatiskt upp på en Thorpal® Shuttle och kan därmed passera säkert genom transportsystemet.

Både skadade och slitna trä- och plastpallar är ofta orsaken till funktionsfel på automatiserade transportsystem. Konsekvensen är driftstopp och backlogs. Den defekta pallen skall därefter tas bort manuellt och detta resulterar i oplanerade och oönskade kostnader. Kostnader som kan undvikas i framtiden genom att använda Thorpal® Shuttle Multi-pall.

Användningen av slitna eller skadade Euro-pallar kan orsaka fel i de ofta känsliga höglagringssystemen. Varje gång systemet stoppar, leder det till oönskade kostnader. Med Thorpal® Shuttle Multi-pall minskas oönskade driftstopp. Thorpal® Shuttle Multi-pall får användas med alla typer pallar och lådor, även redan använda och lättare skadade, i både hel- och halvpall mått.

Fördelar:

  • Möjliggör hantering av trasiga/skadade pallar
  • Minskar oönskade driftstopp
  • Pallar utan medar kan placeras i pallhyllor/höglagring direkt på Thorpal® Shuttle Multi-pall
  • Lämplig för hantering av alla palltyper och storlekar, till exempel 1200 x 800 och 800 x 600 mm
  • Kan även användas till lådor/Scantainrer i plast, trä och kartong
  • Exceptionellt tyst gång

Specifikationer:

Mått

(h x l x b - mm):

Vikt

(kg):

Statisk last

(kg):

Dyn. last

(kg):

Pallhylla last

(kg):

1219 x 1016 x 140 15 10000 1250 - 2000 1250

Detaljer:

Det lätta plast chassit är placerat på tre hållbara och slittåliga U-profil medar av aluminium. Upphöjda kanter på kontaktområdet ser till at pallen är fixerad. Dessutom är aluminium medarna fäst med ett horisontellt förskjutet system som säkerställer en exceptionellt tyst gång på transportbandet.

Material:

Miljövänlig PE plast och aluminium.

Övrigt:

Ett exempel på integrering av Thorpal® Shuttle Multi-pall:

Både skadade träpallar och pallar med tecken på kraftigt slitage är ofta orsaken till funktionsfel på automatiserade transportsystem. Konsekvensen är driftstopp och backlogs. Den defekta pallen måste därefter tas bort manuellt, vilket resulterar i oplanerade och oönskade kostnader för systemoperatören. Kostnader som i framtiden kan undvikas genom att använda Thorpal® Shuttle.

Defekta pallar kan identifieras helt automatiskt innan de skapar problem, detta med hjälp av sensorer. Därefter lastas de automatiskt på en Thorpal® Shuttle. Alltså, innan de skickas till toppen av pallhyllan placeras de på en Thorpal® Shuttle Multi-pall och kan sedan passera säkert genom transportsystemet.

Ytterligare information:

För mera information är du välkommen att kontakta oss direkt för ett informellt samtal om produkterna eller bara diskutera ditt behov av en lösning.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN