Thorpal® engångs lättviktspall

Plastpallar lättvikts - Thorpal®

Plastpallar för export/engångsbruk med väldigt låg vikt - även lämplig för flygtransport. Plastpallar är alltid godkända för export över hela världen, utan certifikat, intyg, etc. Kan utrustas med medar för användning i pallställage og på rullbaneband. Plastpallar framställs i formsprutad plast och tillverkas med en precision på 1 mm eller mindre, till skillnad från träpallar som kan variera flera cm.

Euro E7 OD-3R 01

Flergångspall - Euro E7 - Thorpal®

Den klassiska europapallen av trä är en logistisk succéhistoria tack vare den gemensamma standardiseringen. Nu börjar ett nytt kapitel med motsvarigheten, plastpallen Thorpal® Euro E7, som samlar det bästa från båda världarna. Euro E7-plastpallen har samma dimensioner som EUR-träpallen och kan därför lätt integreras i det logistiska kretslopp som anpassats till träpallarna. Plastpallens styrka, stabilitet och låga vikt ger bättre effektivitet i den logistiska processen.

Se mer här!...

Thorpal® transport plastpall

Transport plastpallar - Thorpal®

Plastpallar finns för alla branscher och användningsområden - både för engångs- och flergångs bruk. Särskilt lämplig för intern tillverkning och lagring i pallställage samt frakt av tungt gods. Kännetecknas vid faststöpta medar, produceras både med tät eller perforerad ovansida. De allra flesta transportpallar kan också användas i livsmedelsproduktion, men har som regel inte helt tät undersida. Lastpallar kan användas i många år och är konstruerade för hårdhänt bruk.

Thorpal BigBag Divider 01 500x400

BigBag Divider - Thorpal®

Plastpall som är specialdesignad för att göra transport och lagring av små och mellanstora bigbags mer säker och ekonomisk. BigBag-åtskiljaren har bl.a. en speciell tunnelöppning som skyddar säckarna från att skadas av truckgafflar. Tack vare detta kan säckarna lätt staplas och skiljas åt igen säkert och utan skador. BigBag-åtskiljaren kan även användas på alla transportband, samt staplas tomma för att uppta minimal yta.

Se mer här!...

 Hygien plastpall - Olicon®

Hygien plastpall - Olicon®

Hygienplastpallar är speciellt lämpade till livsmedelproduktion, men användas i alla branscher till intern produktion och lager, lagring i pallställage, rullbanehand och till frakt av tungt gods. De är tillverkade av HDPE och godkända för direktkontakt med livsmedel. Pallarna har ingen håligheter och har en slät ovansida och undersida, vilket gör dem väldigt lätta att rengöra. Hygienpallar är, som transportplastpallarna, mycket robusta och har en lång livslängd. 

Containerpallar - Thorpal

Containerpallar – Thorpal®

Containerplastpallar för både engångs- och återbruk. Heavy duty-pallarna är speciellt lämpliga för intern produktion och lager, lagring i pallställ samt vid försändelse av tungt gods. De kan också användas i livsmedelsproduktion, men har som regel inte helt sluten botten. Används ofta till Big Bags och fat. De har kvadratisk form och robust design, de har en hög stöttolerans, fastgjutna medar och tillverkas med både öppet och slutet däck. 

Thorpal® Shuttle - Multipall

Thorpal® Shuttle - Multipall

En intelligent transportlösning för transportband och förvaring av pallar i pallhyllor (high rack). I automatiserade pallhyllsystem krävs det att pallarna eller andra lasthållare som används, har en hög grad av formstabilitet och tillförlitlighet. Därför behövs en enkel och säker multi-pall. Thorpal® Shuttle har de egenskaper som krävs för en säker och effektiv användning av automatiserade pallhyllsystem.

Pallerammer

Pallkragar - Hyframe® PF

När det skall vara fritt från damm, träflisor osv, starkt och hygienisk konstruktion av framställt i livsmedelsgodkänd plast. Låg vikt för enkel hantering, kan vikas ihop när den inte används, vilket ger en platsbesparing på 1/6. Kan användas i alla miljöer, tål vatten, olja, rengöringsmedel, vissa syror och tål temperaturer på ner till -30 grader C.

Flexa® pallkragar till livsmedel

Pallkragar till livsmedel - Flexa®

Robusta och hygieniska pallkragar i kraftig formsprutad HDPE plast, inga metalldelar, rundade kanter överallt. Godkänd för direktkontakt med livsmedel. Låg vikt för enkel hantering, kan vikas när den inte används, vilket sparar mycket plats. Kan användas i alla miljöer och tål vatten, olja, rengöringsmedel, vissa syror och temperaturer på ner till -30 grader C.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN