Pallbox / Big Box pallcontainer - Olicon® SC

Pallbox / Big Box pallcontainer - Olicon® SC

Robust Big Box pallcontainer för produktion, förvaring och transport, tillverkad av formsprutad plast. Pallboxarna användas ofta inom livsmedelsindustrin, till avfall, sortering av batterier, metall, glas, reservdelar och komponenter. Levereras livsmedelsgodkänd och finns i flera mått – inklusive specialstorlekar och som UN-godkända med ledat lock. Vi erbjuder också marknadens största Big Box pallcontainer på 1400 liter.

Hopfällbar pallcontainer i plast - Olicon® SF

Hopfällbar pallcontainer i plast - Olicon® SF

Solid och utrymmessnål plast pallcontainer för transport och förvaring. Volymbesparande vid tom förvaring. Behållarna är staplingsbara och är idealiska för transport mellan leverantörer och produktion för både livsmedel, reservdelar, komponenter, sortering av olika material, osv. Ren plast, inget damm och flisor. Har en slät yta som är lätt att rengöra.

Pallboxar - Olicon® SCL

Pallboxar - Olicon® SCL

Robusta pallboxar till transport, produktion och lager. Pallboxarna utmärker sig genom att lämpa sig mycket bra till att staplas och de är framställda i plast som är godkänd till direktkontakt med livsmedel.

Hygienisk pallcontainer med hopfällbart svep - Thorbox® HP

Hygienisk pallcontainer med hopfällbart svep - Thorbox® HP

En solid och återanvändbar pallcontainer i plast för transport och förvaring. Volymsparande vid tom förvaring. Mycket lämplig för transport mellan fabrik och kunder eller leverantörer och fabrik. Tillverkad för användning inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Finns med eller utan integrerat lås i botten och med lock. Containrarna är staplingsbara och kan hanteras med både pallyftare och truck.

Big Box pallcontainer 1400 L - Olicon® SB

Big Box pallcontainer 1400 L - Olicon® SB

Marknadens största Big Box pallcontainer på 1400 liter. Tillverkad av livsmedelsgodkänd, formsprutad HDPE plast. Robust Big Box pallcontainer lämplig för produktion, förvaring och transport – ofta använd inom livsmedelsindustrin, till avfall, skrot, etc. Levereras i slutet eller perforerat utförande. Har staplings kanter för säkrare stapling av upp till 7 lager.

Pallcontainer med hopfällbart hölje - Thorbox® EP

Pallcontainer med fällbart svep - Thorbox® EP

Solid återanvändbar pallcontainer i plast bestående av plastpall, svep och lock och idealisk för flergångstransport och förvaring. Dess konstruktion ger full anpassning till intensiv användning inom logistik och för användning i rotation mellan produktion och kunder/underleverantörer/lager. Behållarna är staplingsbara och kan hanteras med både palllyftare och truck. Platsbesparande vid tom förvaring/tom transport. Svepet är vikbart och kan placeras mellan pall och locket.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN