Plastfat med lock - Protec® QP

Plastfat med lock - Protec® QP

UN- och livsmedelsgodkända plastfat för transport och förvaring av bl.a. farligt gods. Finns både i de välkända runda och även i en nyare fyrkantig design som optimerar användningen av plats under transport och vid förvaring. Båda typerna är stapelbara och är tillverkade av HDPE-plast. Några av de runde storlekarna finns även i svart utgåva. (inte livsmedelsgodkänd).

Uppsamlingsbricka - Protec® P 20-225

Uppsamlingsbricka - Protec® P 20-225

TÜV godkänt spillkar, garanterar uppsamling vid läckage och spill under tömning, förvaring, intern hantering och transport av dunkar och tunnor med kemikalier, smörjoljor, syror, lösningsmedel osv. Levereras med PE eller galvaniserat galler. Solid konstruktion av kraftig HDPE-plast, korrosion- och syrafast, kan inte korrodera även i mycket aggressiva kemiska miljöer. Produceras som standard från 20 till 225 liters kapacitet.

Servicebox - Protec® PR

Servicebox - Protec® PR

UN-godkända, stapelbar plastbehållare för förvaring och transport av brandfarliga och annat hälsoskadligt avfall, t.ex. trasor, tomma sprayburkar, färgburkar, bromsbelägg, oljefilter, osv. Behållarna är tillverkade med brandcertifierade lufttäta lock, 2 hjul och 2 skåror i sidorna för att enkelt kunna påfyllas och tömmas med hjälp av truck.

Skyddspallar - Protec® P 1000

Skyddspallar - Protec® P 1000

TÜV-godkänt skyddspallar till korrekt förvaring av IBC-containrar med kemikalier, smörjoljor, syror, lösningsmedel osv. Levereras med PE eller galvaniserat galler. Solid konstruktion av kraftig HDPE-plast, korrosion- och syrafast, kan inte korrodera även i mycket aggressiva kemiska miljöer. Produceras som standard för både 1,2,3 eller 4 IBC-containrar.

Spillgolv- Protec® P

Spillgolv - Protec® P

TÜV godkänt spillgolv, garanterar uppsamling vid läckage och spill under tömning, förvaring, intern hantering och transport av dunkar och tunnor med kemikalier, smörjoljor, syror, lösningsmedel osv. Spillgolv kan fås med kraftig perforerad plastskiva eller galvaniserat galler.

Miljöskåp - Protec® P

Miljöskåp - Protec® P

TÜV-godkänt spillkar till korrekt förvaring av IBC-containrar med kemikalier, smörjoljor, syror, lösningsmedel osv. Levereras med PE eller galvaniserat galler. Solid konstruktion av kraftig HDPE-plast, korrosion- och syrafast, kan inte korrodera även i mycket aggressiva kemiska miljöer. Produceras som standard för både 1,2,3 eller 4 IBC-containrar.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN