Fixeringsark i Dipack® kanalplast

Fixeringsark i Dipack® kanalplast Fixeringsark i Dipack® kanalplast Fixeringsark i Dipack® kanalplast Dipack rundet hjorne small

Användning

Fixeringsark och mellanlägg i slitstark och vattenavvisande kanalplast till både engångs- och flergångsbruk, tillverkas till alla ändamål i kundspecifika dimensioner. Arken används för att fixera varorna på ett enkelt och skonsamt sätt under lagring och transport. Genom att använda fixeringsark skyddas komponenterna också mot att skava mot varandra och upp- och nedpackningen blir enkel och tidsbesparande.

Specifikationer:

Dipack® kanalplast är tillverkad av slitstark 100% ren, ny polypropylen eller återvinningsbar plast. Materialets speciella uppbyggnad kombinerar hög styrka med låg vikt. Dipack® fixeringsark kan hanteras både manuellt och i automatiserade processer, där robotar står för packningen av detaljerna.

Detaljer

Dipack® fixeringsark produceras efter kundens önskemål och består oftast av 2 ark, varav det ena är utstansat med hål, så att det passar till ett bestämt material. Arket svetsas därefter samman med ett annat ark utan hål och därmed har man ett formstabilt fixeringsark med stor styrka.

Tillbehör

Dipack® fixeringsplattor i kanalplast kan också förses med en filt som skyddar mot repor. Kanalplast med filt används i stor utsträckning inom bilindustrin och vid transport av produkter med ytor som inte får repas.

Fördelar

Dipack® ark i kanalplast har många fördelar, men utmärks särskilt av låg vikt, stor hållbarhet och sin förmåga att skydda på ett ändamålsenligt sätt. Kanalerna i plasten absorberar stötar och slag och kan inte rivas isär. Plastens låga vikt gör att större fixeringsark kan hanteras av en person. Bland andra fördelar kan nämnas:

  • Dammfritt
  • Påverkas inte av vatten, olja och fett
  • Idealisk för återanvändning
  • Hög slit- och rivstyrka
  • Produceras efter kundspecifika mått
  • Väderbeständig – kan förvaras utomhus
  • Kan tryckas med text och logotyp
  • Tål temperaturer från -20 till +80 grader
  • Tillverkad av miljövänlig PP-plast

Logistik

Dipack® fixeringsark i kanalplast tillverkas efter önskemål på mått. Tjocklek och vikt beror på ändamål. Olitec hjälper alltid till att hitta den lösning som passar er logistik bäst. Arken kan hanteras manuellt eller med sugkopp. Eftersom Dipack® kanalplast är tillverkad i 100 % plast och inte suger fukt, kan den förvaras i lager en längre tid utan att förlora i styrka och hållbarhet.

Miljö

Våra förpackningslösningar i Dipack® kanalplast har en lång livslängd utan att materialets styrka påverkas. Plasten kan återvinnas till nya användbara emballage. Innehåller inga metaller eller farliga ämnen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN