Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack®

Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack® Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack®    

Användning:

Vindskyddsplattor i kanalplast används vid tilläggsisolering av tak. Dipack® kanalplast kan enkelt skäras till med hobbykniv, så att plattorna passar avstånden mellan spärrarna. Plattorna är mycket lätta att hantera och kan skäras till på plats. Kanalplasten kan förankras med klamrar eller skruvar. Beroende på vilken typ av isolering som ska användas kan vindskyddsplattorna levereras med eller utan diffusionshål. De många mikroperforerade hålen avhjälper problem med kondens. Kanalstrukturen har också en ljudisolerande effekt. Eftersom vindskyddsplattorna i kanalplast är tillverkade i vattenavvisande polypropylen, kan de levereras med UV-additiv och användas som undertak.

Specifikationer:

Dipack® kanalplast framställs av slitstark 100 % PP plast och kan levereras med eller utan diffusionshål. Materialets speciella uppbyggnad kombinerar hög styrka med låg vikt. Dipack® levereras som ark eller rullar efter kundspecifika mått, med eller utan tryck. Kanalplasten finns i alle RAL-färger i följande mått och vikt:

 • Vikt i gram: 240-2000 g/m2
 • Tjocklek: 1,8 - 10,0 mm
 • Arklängd: 300-6000 mm
 • Arkbredd: 400-2400 mm

Detaljer:

Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack® tål vatten och kan levereras efter kundspecifika mått. Kanalplasten kan också levereras i er logotypfärg eller med tryckt företagslogotyp, som gör att man känner igen ditt företag. Vindskyddsplattorna kan levereras med prefabricerade bockade kanter, men är också mycket enkla att bocka i kanalriktningen. De kan därför användas till alla breddar mellan takstolarna. Kanalplasten är tillverkad i polypropylen och kan användas i temperaturer från -20oC till +80oC. Vindskyddsplattorna är lätta och kan hanteras manuellt.

Fördelar:

Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack® används inom nybyggnation, renovering och tilläggsisolering eller energirenovering. Plastplattorna har många fördelar:

 • Opåverkade av väta
 • Kan levereras med bockade kanter och UV-skydd
 • Levereras med eller utan diffusionshål
 • Kan lätt skäras till med hobbykniv
 • Hög riv- och slitstyrka
 • Väderbeständig och kan förvaras utomhus
 • Kan användas i temperaturer mellan -20oC till +80oC grader
 • Kan tryckas med text och logotyp

Logistik:

Vindskyddsplattor i kanalplast levereras efter kundspecifika mått och packas på träpallar i plattans mått. Pallarna kan hanteras med truck och pallyftare. För lätt hantering packas pallarna i 1200 mm höjd, men staplas dubbelt, så att de tar upp minimal plats på lagret. Kan levereras direkt på byggplatsen, eftersom kanalplasten tål vatten och kan förvaras utomhus.

Miljö:

Producerad av 100 % miljövänlig och återanvändbar plast. Kan återanvändas eller slängas i allmän avfallshantering för plast. Innehåller inga metaller eller hälsovådliga ämnen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN