Fixeringsark i Dipack kanalplast

Fixeringsark i Dipack® kanalplast

Fixeringsark och mellanlägg i kanalplast används till att stabilisera och hålla fast varorna på ett enkelt och skonsamt sätt under lagring och transport, så att de inte skakar eller skadar varandra. De gör upp- och nedpackningen enkel och tidsbesparande. Produceras efter kundens önskemål.

Pallskivor och pallark i kanalplast - Dipack

Pallskivor och pallark i kanalplast - Dipack

Pallark i PP-plast, en lämplig och dammfri lösning för produktionsområden och varor med höga hygienkrav. Skivorna förhindrar damm och fukt från träpallar överförs till varorna. Påverkas inte av fukt, vatten, olja och kemikalier. Materialet är rivstarkt och har en hög krosstyrka. Kan användas i temperaturer från -20oC till +80oC. Arken kan hanteras maskinellt eller manuellt. Kan levereras i alla dimensioner.

Transportskydd av coils - Dipack®

Coilskydd - rondeller, svep och kantskydd i kanalplast

Skyddande plastmaterial för omslag av coils. Finns som svep, rulle eller kantskydd med eller utan tryck. En slag- och stötsäker lösning med hög riv- och slitstyrka. Okänslig för vatten, olja och kemikalier, kan lagras utomhus. Minskar kassering och spill. Kan skräddarsys efter behov.

Mellanläggsark i plast - Dipack® och Fullpack®

Mellanläggsark i plast - Dipack® och Fullpack®

Stabilisator i PP och PE plast till produktionsområden och varor med höga hygienkrav. Garanterar hygienisk och ekonomisk transport av burkar, flaskor, hinkar, etc. i metall, glas och plast. Fullpack tål industriell tvätt, perfekt för flergångs bruk, en ekonomiskt, starkt och väderbeständigt alternativ till kartong, papp, masonit, osv. Fås i alla storlekar efter behov.

Transportskydd av metallplattor - Dipack®

Transportskydd av profil- och metallplattor - Dipack®

Dipack® transportskydd används som skyddsomslag, primärt till metallplattor och profiler. Ark kan, t.ex. levereras med integrerat kantskydd, så att du slipper använda lösa kantskydd. Ett kostnadseffektivt, starkt och väderbeständigt alternativ till papp, masonit, osv.

Dipack® korrugerad plast ark

Valplakat och exponeringar i kanalplast - Dipack®

Dipack® kanalplast tillverkad av PP plast, är en idealisk lösning för valplakat och exponeringar med tryck, eftersom materialet inte påverkas av fukt, vatten, olja och kemikalier. Materialets uppbyggnad kombinerar hög styrka med låg vikt. Dipack® kan levereras corona behandlad, som gör plasten idealisk att trycka på och väl lämpad för såväl flexotryk som serigrafiskt tryck. Kan levereras som ark efter kundens önskemål, med eller utan tryck.

Transportskydd av rör, stänger och profiler - Dipack®

Transportskydd av rör, stänger och profiler - Dipack®,

Kanalplast används som transportskydd av rör, stänger och profiler. Dipack® kan levereras som svep, ark eller strimlor. Svepen i kanalplast används när rör, stänger eller profiler behöver beskyddas i full längd under transport och lagerhållning. Kanalplast i strimlor används till rör, stänger och profiler där behov finns att skydda mot stålbandens skarpa kanter.

Mellanlägg i plast - Dinet® MX

Mellanlägg i plast - Dinet® MX

För optimalt skydd av maskindelar och andra ömtåliga föremål. Ett plant skyddsnät som är okänsligt för smörjoljor, fetter, lösningsmedel osv. Dinet® plastmellanlägg förhindrar skador på ytan som repor och hack. Materialet är mycket flexibelt och är anpassningsbart till alla lådor, pallkragar, pallramar osv. Maskorna i nätet säkerställer att vätska ohindrat kan rinna av, vilket resulterar i renare komponenter samt att det inte uppstår kondens.

Mellanlägg i plast - Fullflex®

Mellanlägg i plast - Fullflex®

Fullflex® skyddar mot stöt, slag, vind och vädra. Produktet är speciellt avsedd för produktionsindustrin och uppfyller de specifika krav som producenter av kablar och stål har i samband med deras produktioner. Dessa egenskaper gör också Fullflex® särskild lämplig för tyngre produktionsindustrier och tillför ämnena ett unikt skydd.

Skyddsnät - Dinet® AX

Skyddsnät - Dinet® AX

Ett rörformigt plastnät till skydd av axlar, gasflaskor, drejade föremål osv. Dinet® skyddsnät skyddar mot repor, hack under både intern och extern transport. Är lämplig för flergångsbruk. Materialets flexibilitet gör det lätt att utvidga och därmed använda till ett flertal storlekar. Levereras som standard på rullar för kostnadseffektiv klippning innan användning.

Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack®

Vindskyddsplattor i kanalplast - Dipack®

Kanalplast används i stor utsträckning inom nybyggnation, renovering och tilläggsisolering. Vindskyddsplattorna kan levereras med prefabricerade bockade kanter, men är också mycket enkla att bocka i kanalriktningen. De kan därför användas till alla breddar mellan takstolarna. Beroende på vilken typ av isolering som ska användas kan vindskyddsplattorna levereras med eller utan diffusionshål. Dipack® kan levereras i många färger, med eller utan påtryckt logotyp. Kan levereras med bockade kanter och UV-skydd.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN