Plastförpackningar till livsmedelsindustrin

Överblick och inblick

Ända sedan sedan vi startade 1993 så har vi haft mycket fokus på livsmemedelsförpackningar och vi har alltid koll på certificeringar och kvalitetskrav i branschen.

Intern a förpackningar i produktionen

När livsmedel frmaställs, så finns det stor möjlighet for att lagra och transportera livsmedel internt. Till exempel så har Olitec A/S ett av Danmarks största utval inom hinkar för förvaring och plasthinkar till transport. Vi erbjuder även rådgivning i förbindelse med certificering ocj krav på hinkområdet.

Den sollida lösningen

Livsmedelsindustrin i Danmark ställer höga krav på både hygien och förpackningsstyrka. Till exempel så har slakteribranschen höga krav på de pallkar som används i produktionen så att de kan användas många gånger om. Placerade på slitstarka och rengöringsvänliga plastpallar så säkras en säker och hygienisk produktionsmiljö. Se även våra nya pallkar Olicon SCL som sätter ny standard för pris och kvalitet.

Palltankar, Cold Chain etc.

Inom livsmedelsindustrin ställs konstant nya krav till förpackning. Vi är experter på dett a område och vi ställer gärna upp med rådgivning. Fiskeriindustrin i Danmark valde tillexempel vår export/plastpall i förbindelse med nya krav till hygien i branschen. Dessutom så levererar vi kompletta och prisvinnande förpackningslösningar till Cold Chain uppdrag. Vårt stora utval av palltankar för sådant som steril produktion, samt vårt breda utval av tillbehör gör att Olitec A/S även är redo att lösa dina förpackningsupdrag.

Kontakt oss

Kontakta oss för ytterliggare information om andra produkter som är framställda med tanke på livsmedelsindustrin.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN