Förpackningar till medicinal och medicintekniska branschen

Kärnområden

En av de tre områdena som vi har specialiserat oss inom är medicinalförpackningar. I denna kategori av produkter finns även förpackningar som används vid produktion av medicinaltekniska och pharmaceutiska produkter. Vi har med stor omsorg utvecklat en rad produkter som uppfyller kraven i denna bransch.

Lådor till alla ändamål

Produktionen ställer ofta hårda krav på förpackningen. Våra kunder har upptäckt Dipack materialet och använder det i hög grad. Ett exempel på vår förståelse för de krav som ställs är de plastlådor och plastbrickor som vi producerar. De produceras i de dimensioner som kunden önskar och är anpassade till specifika produktionssytem. Uppdraget hos H. Lundbeck A/S är ett exempel på de många förpackningsuppdrag som vi har löst med Dipackbrickan.

Dammfritt och rent

Många av våra produkter, såsom Thorbox HP pallcontainers oh Rebox HR plastbehållare, är utvalda efter dessa två egenskaper. Dessa två produkter är även exempel r vårt sortimet på produkter som har fått stor användning inom den medicinaltekniska branschen.

Vi utvecklar individuella lösningar varje gång

En av de större utmaningarna som vi har när vi utvecklar förpackningslösningar till våra medicinaltekniska kunder, är deras indviduella produktionslösningar, eftersom detta leder till att vi måste utveckla individuella lförpackningslösningar till varje företag. Våra kunder har gång på gång upptäckt att med produkter från Olitec A/S så blir deras unika situationen löst på ett sätt där både ekonomi och logistisk är optimerade.

Kontakt oss

Kontakta oss gärna och få ytterliggare information om vilka möjligheter vi har hos Olitec A/S för att utveckla produkter som passar just ert företag.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN