Plocklådor i korrugerad plast – Dipack

dipack-lageraesker-standard1-500x400 lageraeske dipack 1  lageraeske dipack 3  lageraeske dipack 4 

Användning:

Dipack® plocklådor är tillverkade i slitstark och vattenavvisande PP-plast, och produceras till alla ändamål i både standardstorlekar och efter kundspecifika dimensioner. Uppstartskostnaderna i samband med stansning av plocklådor i specialmått, är förhållandevis låga, vilket gör denna förvaringslösning ekonomiskt fördelaktig och attraktiv.

Materialets struktur gör plasten enkel att vika upp och Dipack® plocklådor är ett bra alternativ till papp och kartong i branscher där hygien, renhet och hållbarhet är viktigt.

Plocklådorna ger medarbetarna en god överblick vid plockning, sortering och förvaring på lagret och i verkstaden.

Specifikationer:

Dipack® korrugerad plast är tillverkad av slitstark 100 % ren, ny polypropylen eller återvinningsbar plast. Materialets speciella uppbyggnad kombinerar hög styrka med låg vikt. Korrugerad plast erbjuds i alle RAL-färger. Följande storlekar är standardvaror från lager:

Beskrivning

Dimensioner

(lxbxh, mm)

Dipack plockask, 1828 280 x 180 x 100
Dipack plockask, 1838 380 x 180 x 100
Dipack plockask, 928 280 x 90 x 100
Dipack plockask, 938 380 x 90 x 100

Detaljer

Dipack® plocklådor i korrugerad plast är lämpliga för plockning, sortering och förvaring på lagret och i verkstaden. Lådorna skapar ordning och överblick. Flexibel inrättning av din plockhylla och ditt hyllsystem.

Fördelar

Det finns många fördelar med att använda Dipack® korrugerad plast till produktion av plocklådor. Materialet är vattenavvisande, vilket gör att det inte påverkas av vatten, olja och fett. Bland andra fördelar kan nämnas:

  • Dammfritt
  • Hög slit- och rivstyrka
  • Tillverkas efter kundspecifika mått
  • Effektivt platsutnyttjande av lagersystemet
  • Lätt att montera och hantera
  • Låg vikt
  • Lågt pris
  • Kan användas i temperaturer från -20 till +80 grader
  • Tillverkad av miljövänlig PP-plast

Logistik

Dipack® plocklådor levereras plana och tar därför ingen stor plats på lagret. De kan lätt vikas ihop efterhand som de tas i bruk. Plocklådorna i korrugerad plast måttillverkas efter önskemål. Tjocklek och vikt beror på ändamål. Olitec hjälper alltid till med att utarbeta den lösning som passar er logistik bäst.

Miljö:

Emballagelösningar i Dipack® korrugerad plast har en lång livslängd utan att detta påverkar materialets kvalitet. Plasten kan återvinnas till nya användbara emballage. Innehåller inte metall eller andra miljöfarliga ämnen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN