Twistlock Box 1 500x400

Plastlåda - hopvikbar - Rebox® CPB Twistlock

Rebox® CPB Twistlockär en hopvikbar, formsprutad plastlåda som med hjälp av det nya och smarta Twistlock-systemet är lätt att hantera och lätt att sätta ihop igen när den varit hopvikt. Lådan finns med både hela och perforerade sidor i flera storlekar och i olika färger. Lådans sidor är släta och utan skarpa kanter, vilket gör lådan lämpad för förvaring och transport av frukt och grönsaker.  

Weinbox 01 black

Plastlåda - hopvikbar - Rebox® Weinbox

Rebox® Weinbox är en hopvikbar låda och ett vinhyllsystem i ett. Lådans design gör den idealiskt till säker transport av vinflaskor enligt yrkesmässig standard, och den är samtidig perfekt till att skapa ett överskådligt lagersystem. Lådans stabilitet ger maximalt skydd och den är så rymlig att den har plats för tolv 0,75 L vinflaskor av standardstorlek.

Plastlåda - stapelbar - Rebox® HL

Plastlåda - stapelbar - Rebox® HL

Livsmedelsgodkända, staplingsbara plastlådor av slitstark HDPE plast till transport, lagring och tillverkning. Plastlådorna levereras i standardstorlekar. Finns i sluten eller perforerad version, samt med perforerade sidor och sluten botten. Lådorna är lämpliga för direktkontakt med livsmedel. Finns även med avtagbart eller ledat lock, etiketthållare, lucka i gaveln dolda handtag, mm.

Plastlåda - Stapelbar/vändbar - Rebox® HT

Plastlåda - Stapelbar/vändbar - Rebox® HT

Kraftiga stapel- och vändbara plastlådor av slitstark livsmedelsgodkänd HDPE plast till transport, förvaring och tillverkning. Plastlådorna levereras i standardstorlekar. Finns i slutet eller perforerat utförande samt med perforerade sidor och sluten botten Lådorna är lämpliga för direktkontakt med livsmedel. Finns även med avtagbart eller ledat lock.

Medicinallådor i kanalplast - Dipack

Medicinallådor i kanalplast - Dipack

Medicinallådor i kanalplast används vid produktion i renrum och är ett bra alternativ till papp och kartong, när hygien, renhet och hållbarhet är viktigt. Lådorna är väl lämpade till både manuell och automatisk packning och tillverkas efter kundspecifika mått, med löst eller integrerat lock. Lådorna i kanalplast kan packas i påse eller vikas ihop efter önskemål för att undvika damm under transport och förvaring.

Plastlåda - Stapelbar/vändbar - Rebox® HC-N

Plastlåda - Stapelbar/vändbar - Rebox® HC-N

Livsmedelsgodkända, stapel och vändbara plastlådor som är framställda i HDPE plast och ägnar sig till transport, lager och produktion. Plastlådorna är framställda på ett sådant sätt att vakum inte uppstår när de staplas i varandra. Plastlådorna levereras i standardmått. De kan fås i stängd eller perforerad version eller med perforerade sidor och stängd botten. Lådorna lämpar sig bra till direktkontakt med livsmedel. De levereras även med löst lock eller lock med hängsel.

plastkasse rebox CPB 1

Plastlådor – stapelbara och koniska – Rebox® CPB

Kraftiga stapelbara, koniska plastlådor med integrerat ledat lock. Den koniska formen medför minskat förvaringsutrymme vid tom förvaring. Tillverkad av slitstark livsmedelsgodkänd HDPE plast för transport, förvaring och tillverkning. Förberedd för försegling/låssystem.

Plastlådor och backar i Dipack korrugerad plast

Plastlådor och backar i Dipack korrugerad plast

Robusta lådor och backar i korrugerad plast för både en- och flergångsbruk, produceras för alla branscher i både standardmått och kundspecifika mått. Dipack® plastlådor tillverkas med löst eller integrerat lock enligt samma FEFCO-koder som är kända från produktion av papplådor. Materialets speciella konstruktion kombinerar hög styrka med låg vikt och är vattenavvisande samt tål olja och fetter.

Plastlåda - Stapelbar - Rebox® HU

Plastlåda - Stapelbar - Rebox® HU

Kraftfulla förvarings- och transport lådor i standardstorlekar. livsmedelsgodkända, staplingsbara plastlådor av slitstark HDPE-plast för transport, förvaring och tillverkning. Lådan är fullständigt sluten med rundad topp. Lådorna är lämpliga för direkt kontakt med livsmedel. Finns även med avtagbart lock, etiketthållare och dräneringshål. Lådorna är lätta att rengöra.

Plocklådor i korrugerad plast – Dipack

Plocklådor i korrugerad plast – Dipack

En robust och raffinerad lösning för plocklager, sortering och förvaring. Tillverkad i vattenavvisande korrugerad plast, som är miljövänlig och återanvändbar. Plocklådorna levereras plana och tar därför inte stor plats på lagret. Fyra standardstorlekar lagerförs, men de tillverkas också efter kundspecifika mått. Flexibel inredning av din lagerhylla och ditt hyllsystem.

Plastback - Rebox® E

Plastback - Rebox® E

Slakteri industrins köttback ämnad för frakt. Används också i många andra branscher och industrier pga. det låga priset. Backen är tillverkad av HDPE plast och är naturligtvis livsmedelsgodkänd och stapelbar. Den har släta ytor för att underlätta rengöringen. Röd är standardfärg, men E2 lådan kan även fås i blått och vitt.

Plastbricka i specialmått - Dipack®

Plastbrickor i specialmått - Dipack®

Plastbrickor i kundanpassade storlekar och dimensioner tillverkade av hållbar, dammfri och hygienisk PP-korrugerad plast. Brickorna används i synnerhet i läkemedels- och livsmedelsindustrin samt som komponenter i metall, glas- och elektronik industrin. Materialets särskilda kanalstruktur ger optimal formstabilitet, låg vikt och hög hållfasthet. Lämplig för flergångsbruk.

Plastback – vikbar - Flexa® BW

Plastback – vikbar - Flexa® BW

Kraftiga vik- och staplingsbara plastlådor i standardstorlekar för industriellt bruk. Backarna är tillverkade av HDPE plast och kan även användas för livsmedelsprodukter. Hopfällda minskas backarnas volym med upp till 80 %, vilket reducerar transport-och lagerkostnader vid återsändningen samt vid tom förvaring. De flesta backar kan fås med lock.

Mellanväggar i Dipack kanalplast

Mellanväggar i Dipack kanalplast

Dipack®mellanvägg, tillverkad i stark och vattenavvisande kanalplast, används för transporter där produkterna måste separeras på ett enkelt och tidsbesparande sätt. En och samma mellanvägg kan konstrueras så att det passar till olika storlekar på varor, vilket ger en mycket flexibel och hanterbar förpackningslösning. Kanalplast är ett vattenavvisande material som är dammfritt och mycket slag- och stöttåligt.

Dipack® FB-Flex låda till lagerautomater

Dipack® FB-Flex låda till lagerautomater

Ett flexibelt system av fackindelare till lagerautomater. Dipack® FB-Flex är ett flexibelt system, där facken kan placeras och flyttas efter behov. De kan skräddarsys till alla typer av lagerautomater. Dipack® FB-Flex framställs i ett lätt och dammfritt material och är mycket lämpligt, där vikt och hygien spelar in.

Paternoster låda i plast - Dipack® FB

Paternoster låda i plast - Dipack® FB

Plastlådan kan anpassas till alla vertikala förvaringssystem, paternostersystem, vågsystem, karuseller m.m. Flexibelt system med flyttbara fackinreden. Justerbar höjd, längd och bredd och är därför idealisk för mindre förvaringssystem som kräver lådor i specialstorlekar. Solida lådor i hög kvalitét, god användning av förvaringsplats. En stark, dammfri och hygienisk lösning för reservdelar, fästanordningar, komponenter m.m.

Pallvagn - Rebox®

Pallvagn - Rebox®

Lätt och flexibel transport av plastlådor, termolådor m.m. Pallvagnar görs för att förenkla och minska arbetsbördan vid hanteringen av lådorna, när en vara antingen skall genom produktionen, fraktas ut till butiker eller skall flyttas av andra orsaker. Vagnarna är tillverkade av livsmedelsgodkänd plast och kan alltså även användas i livsmedelsproduktioner. Finns i kvart- och halvpallstorlek i 4 olika färger.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN