Plasthinkar - Dican® Basic

Plasthinkar - Dican® Basic

All-round hinkar, som passar de flesta påfyllningsanläggningar och som även passar bra vid manuell hantering. Hinkarna är framställd i livsmedelsgodkänd PP plast och användas inom livsmedels och non-food industrin. Alla hinkar har lock med sabotageskydd och ett stark handtag i plast eller metall. Möjlighet för IML eller off-set tryck på utvalda typer.

Öppna, cylindriska och koniska behållare - Promens

Öppna, cylindriska och koniska behållare - Promens

Promens behållare rotationsgjuts, vilket gör dem extra starka och ger en lång livslängd. Behållarna är tillverkade i LDPE-plast som är godkänd för direktkontakt med livsmedel. Släta sidor gör dem mycket lätta att rengöra. De är därför mycket lämpliga för produktion och lagring av livsmedel och läkemedel. De är också motståndskraftiga mot fukt, frost, oljor och syror.

Plasthinkar - Dican® Premium

Plasthinkar - Dican® Premium

En serie tåliga och hållbara hinkar. Dican Premium plasthinkar är rätt val om du inte vill gå på kompromiss med kvaliteten. Serien består av olika typer hinkar – även varianter som lämpar sig till hot-filling, feta livsmedel, frysning och extra tunga substanser. Alla hinkar är framställd i livsmedelsgodkänd PP plast och utvalda hinkar fås med UN godkännande. Många möjligheter för tryck. Uppfyller HACCP standard.

Fyrkantiga plastkar - Promens

Fyrkantiga plastkar - Promens

Alla Promens plastkar är rotationsgjutna, vilket gör dem extra robusta under den förväntade livslängden. Karen är gjorda i LDPE-plast och är godkända för direktkontakt med livsmedelsvaror. Släta sidor både utvändigt och invändigt gör dem mycket lätta att rengöra. De används därför ofta av livsmedels- och läkemedelsproducenter för både produktion och förvaring. Tål fukt, frost, olja och syror.

Plasthinkar - Dican® PP

Plasthinkar - Dican® PP

De välkända hinkarna från Panther Plast, Dican® PP, är tillverkad i LDPE-plast för användning inom livsmedelsproduktionen. De tillverkas i FDA-godkända material av högsta kvalitet och har metallhandtag i rostfritt stål. Hinkarna är vanligt förekommande i livsmedels- och läkemedelsindustrin, eftersom de tål både hög temperatur, frost, olja och de flesta syror. Migrationsundersökning och HACCP-rapport finns.

Runda och fyrkantiga slutna behållare - Promens

Runda och fyrkantiga slutna behållare - Promens

Både vår runda och fyrkantiga slutna Promens-behållare är rotationsgjutna. Detta gör dem extra robusta och de har hög förväntad livslängd. Behållarna är tillverkade i LDPE-plast som är godkänd för förvaring av de flesta kemikalier. Dessutom är materialet också godkänt för direktkontakt med livsmedel. Släta ytor gör dem extremt lätta att rengöra. De används och är väl lämpade för integrering i tillverkning och vid produktion och förvaring inom livsmedels- och läkemedelstillverkning. Alla behållare kan förses med utrustning för individuell montering. De tål fukt, frost, oljor och syror.

Plastkorg - Dican® PP

Plastkorg - Dican® PP

De välkända korgarna från Panther Plast, Dican® PP, är tillverkad i LDPE-plast för användning i livsmedelsproduktion. Korgarna används allmänt i företrädesvis fiske-, bär- och grönsaksbranschen eftersom de mycket flexibel när det gäller temperaturer och tål de flesta oljor och syror. De tillverkas i FDA-godkända material av högsta kvalitet. Migrationsundersökningar och HACCP-rapport finns.

Syrabehållare i plast - Promens

Syrabehållare i plast - Promens

Promens syrabehållare är rotationsgjutna. Det gör dem speciellt robusta och de har lång livslängd. Behållarna är tillverkade i LDPE-plast som är godkänd för förvaring av de flesta kemikalier. Materialet är också godkänt för direktkontakt med livsmedel. Släta ytor gör dem mycket lätta att rengöra. De används ofta, och är väl lämpade för integration i tillverkning och produktion samt produktion och förvaring av livsmedel och läkemedel. Alla behållare kan förses med utrustning för individuell montering. Tål fukt, frost, oljor och syror.

Rund plastbehållare – Rebox® HR

Rund plastbehållare – Rebox® HR

Solida koniska plastbehållare och baljor för livsmedel, läkemedel osv. Den koniska formen möjliggör platsbesparande stapling vid tom förvaring eller transport. Behållarna är godkända för direktkontakt med livsmedel och är lätt att göra ren. Tål fukt, frost, olja syra etc.

Valurnor - Promens

Valurnor - Promens

PROMENS valurnor är tillverkade genom rotationsgjutning. Detta gör dem extra robusta och slagtåliga. Det gör också att de har hög förväntad livslängd. Behållarna är tillverkade i en ny, ren LDPE-plast, ett material av mycket hög kvalitet. Behållarna levereras utrustade med förstärkt insida av lock, handtag, brevinkast och ledat lock som kan plomberas och låsas. Tål fukt, frost, oljor och syror.

Plastbehållare - rebox® HS

Plastbehållare - rebox® HS

Livsmedelsgodkänd plastbehållare i kraftig staplingsbar design. Används ofta inom livsmedels- och läkemedelsindustrin, på lagret, vid transport och produktion. Kraftiga staplingskanter. Tål fukt, frost, olja och syra, lätt att rengöra, släta ytor överallt. Levereras med en plan botten, ben eller hjul - den koniska versionen kan förses med ventil eller avtappningsplugg.

Nyhetsbrev

Anmäl dig til nyhetsbrevet nedan och få löpande tillsänt information om våra produkter och om vårt sortiment

Om oss

Olitec Packaging Solutions K/S grundades år 1993. Vi är specialiserade på plastförpackningar.

Klicka här för mer information om Olitec K/S.

Almänna leveransbestämmelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S är certifierat etter dansk livsmedelslagstiftning för att kunna förmedla emballage, som är lämplig för livsmedel. Klicka på bilden för att se och ladda ner alla kontrollrapporter.

Kontakt

Chatta med oss – klicka på bilden!

Eller kontakta oss på telefon +45 70 271 275 eller skicka ett mejl till sales@olitecpackaging.com. Du är också välkommen att kontakta oss genom att fylla i vår kontaktformulär här!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
RENA EMBALLAGELÖSNINGAR FÖR DEN EUROPEISKA MARKNADEN